Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht in het gastenboek
line decor
line decor 
 

 
 
 
Welkom op mijn website.

Op deze site laat ik zien hoe ik mijn vijver, naar eigen ontwerp, heb aangelegd. Er zijn veel verschillende soorten vijvers en evenzoveel meningen over hoe een vijver kan of moet worden aangelegd. Ik heb uit veel informatiebronnen nuttige dingen gehaald en al lezend en kijkend is mijn vijver ontstaan. Het is een verhoogde strakke vijver, afgewerkt met een rand van Belgisch hardsteen. De afmetingen zijn 3.75 x 3.75 meter. Diepte 1 meter. De inhoud is ca 5000 liter. Ook is er een plantenfilter aangelegd.

Als je van plan bent een vijver aan te leggen kun je hier ideeën opdoen en gebruik maken van de informatie die je hier vindt. Als je vragen hebt stel ze dan gerust. Hiervoor kun je terecht in mijn gastenboek. Mijn vijver ligt er sinds februari 2004. Het water is kraakhelder. De vissen doen het prima. Ook de planten doen het goed. Over de aanleg, de vissen, de filters en de planten in deze vijver kun je op deze site meer lezen.

Neem in ieder geval de tijd om je goed voor te bereiden als je een vijver wilt gaan aanleggen. 
Een vijver kost behoorlijk wat tijd en geld. Een verkeerd aangelegde vijver levert meer problemen op dan plezier. Veel leesplezier. 

 

   
 

TopNIEUW
Algen en hoe kom je ervan af!

laat even weten wat je ervan vindt,

LINK VAN DE MAAND

http://www.vijvervisinfo.net

Leuke en nuttige vijverlink gezien?
Stuur hem door dan kan ik de link hier plaatsen.

VIJVERFOTO VAN BEZOEKERS
inspiratie opgedaan? Stuur eens een foto van uw vijver.

Bekijk de foto's op de fotopagina

REACTIES?

Email


Laatst bewerkt op Friday, 15 February, 2008